Till toppen

Övning ger färdighet

I morgon skall jag ut coh träna mina två dalmantiner vi skall gå efter min tränare Rüdi's schema han har skickat första veckans läxa på film som vi skall lära oss till fredag...

Men jag tror att med många smaskiga godisar till vovvarna och övning så kommer vi lätt att lära oss detta
PS!
har någon en hajkostym i storlek 7 till chelsie(min hund) så skulle jag vilja låna den
DS!

1 kommentarer

Ikea - snart åker jag "hem" igen

Nu Början veckan närma sig sitt slut och det är dags för mig att börja tänka på refrängen och åka från ett hem till ett annat. Men För att liva upp tillvaron (inte för att det är tråkigt i jkpng) har jag vart på ikea och handlat lite till min nya första egna lägenhet.

image49Jag bor längst upp i i en villa där jag har hela övervåningen för mig själv. skall ta lite bilder någon dag och lägga uåpp och visa er alla! Allt är jättemysigt bara det att team är lite 2005 - 40år hihi så jag tänkte sakta men säkert piffa till den lite!

Jag har bestämt mig att på toan skall det vara lite africa/palmbech tema så där har jag införskaffat lite korgar och en tidnings hållare i korg material 

till mitt rum har jag skaffat lådor och till köket lite bra förvaringsburkar till pasta(fullkorn såklart) havregryn och mjöl mm. 6 stora glas som är så grymt sköna att dricka ur inga fjantiga småkoppar här inte! 
som sagt sakta men säkert ...

image48
0 kommentarer